Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Κάποιος Τσιακανίκας του STAR εργάζεται με αντικείμενο τις επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω twitter

(του Καναλάρχη)
Στο άκουσμα του ονόματος "Κώστας Τσιακανίκας", η απάντηση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την εξής «Ποιος είναι αυτός;». Τελικά δεν χρειάστηκε πολύ και με ένα googlάρισμα βρήκαμε ότι είναι διευθυντής ειδήσεων στο Star Channel. Τι δουλειά κάνει ακριβώς εκεί; Τουιτάρει νυχθημερόν σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. 
Θα υπέθετε κανείς ότι οι διευθυντές στα "θεσμικά" ΜΜΕ, θα τιμούσαν τουλάχιστον τον "θεσμικό" τους ρόλο. Όχι ότι έχει σημασία τι γράφει στο twitter ένας Τσιακανίκας ή ο κάθε Τσιακανίκας, λες και ασκεί επιρροή, αλλά πρέπει να τηρούνται τα προσχήματα για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας και μόνο. 
Δηλαδή δεν μπορεί ο διευθυντής ενός από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς της χώρας να σχολιάζει την επικαιρότητα ωσάν να εργάζεται σε κομματικό φορέα γαλάζιας απόχρωσης, πάντοτε μέσω twitter.
Διαβάστε μόνο μερικά tweets - ένα δείγμα δηλαδή καθώς υπάρχουν κι άλλα - που φανερώνουν την σκληρή καθημερινή εργασία του κυρίου Τσιακανίκα (Δείτε όλα τα tweets ΕΔΩ): 
«τα συριζονινζακια  που ρωτησαν τον Αδωνι για  το συστημα Υγειας της Βενεζουελας,πηγαν να σπουδασουν στο Λονδινο και οχι στο Καρακας...»
«@papadimoulis οσοι ηταν σε προγραμμα πως βγηκαν στις αγορες?εφτασε σ αυτο το κεφαλαιο ο Προεδρος η διαβασε μονο την εισαγωγη?»
«Διαβαζω τη συνεντευξη του Πρρροεδρου κι αναρωτιεμαι...Στο Καρακας ζει?»
«ο Συριζα θα μας εξηγησει επακριβως τι συμφωνηθηκε με το Ντι Λινκε για το ελληνικο χρεος?Καλη(προεκλογικα)η διγλωσσια αλλα σε αλλες εποχες...»
«θα ειναι τεραστια επιτυχια για τον Αλεξη η ενταξη του Βαρουφακη στο ευρωψηφοδελτιο...Η θεωρια των παιγνιων θα βρει επιτελους το δρομο της!»
«Ρε Φιλη εσυ δεν ριχνεις χημικα καθε μερα σε πολλους ,μεσα απ την Αυριανη Αυγη?»
«το ντοκυμαντερ του Αλεξη...Κριμα που δεν προλαβε τα Οσκαρ...»
«Kον Τσουκαλαν-μεγαλοσυνταξιουχο τραπεζικο υπαλληλο και βουλευτη Συριζα-ΕΝΤΑΥΘΑ...Τι ποσοστο πηραν τα συντροφια στις εκλογες των τραπεζων?»
«Για την Δουρου το σκισιμο του μνημονιου ηταν δημοσιογραφικη ατακα..η συγγνωμη για τα τοσα χρονια λαικισμου πως αποδιδεται δημοσιογραφικα?»
«Ας πληροφορηθει τουλαχιστον απο τον μπαρουφακη πως βγηκε η Ιρλανδια και η Ισπανια στις αγορες οταν βρεθηκε με την πλατη στον τοιχο!»
ΥΓ1: Είναι η δεύτερη φορά που επιτελικό στέλεχος του STAR Channel επιτίθεται με μένος στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα διαδικτυακά. Την προηγούμενη φορά πρωταγωνιστής ήταν ο προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού Πέτρος Μποτσαράκος ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον Νίκο Χατζηνικολάου, είτε κυριολεκτικά ξεσαλώσει στο twitter με ειρωνικά και άκρως επιθετικά σχόλια σε βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολιτευσης (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ).

ΥΓ2: Κύριε Τσιακανικα, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης σας έδωσε συγχαρητήρια ή πήγε χαμένος τόσος κόπος;;;
(ΠΗΓΗ: http://periodista.gr/)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ Α.Α.- 
ΥΓ3: Η αμοιβή των εντεταλμένων τρολς για το..."παραδημοσιογραφικό" τους λειτούργημα (το αν ως τέτοιο νοείται η βάρδια στα social media ή η καθ'αυτή δημοσιοΚΑΦΡική δουλειά στο Star και στο κάθε Star, ας το κρίνει ο καθένας μόνος του) προέρχεται, μαζί με τα "συγχαρητήρια", από το σκουπιδαριό της Συγγρού (τουρούτηδες και λοιπή τσογλαναρία) ή καλύπτεται κι αυτό απευθείας από τα τηλεοπτικά - μιντιακά παραμάγαζα, ως μέρος του συνολικού μισθού για το όλο...λειτούργημα; Δεν θα είχαμε αυτές τις απορίες αν παρακολουθούσαμε εντατικά και εμείς τα επιδοτούμενα από ΔΝΤ-Ε.Ε. σεμινάρια προπαγάνδας που προσέφεραν απλόχερα οι κορυφαίοι των media specialists, οι..."citizens" και όλοι οι σχετικοί τιτάνες τού ξεπουληματικού "savoir vivre" της παραδοσιακής αλλά και ψηφιακής δημοσιοκαφρίλας. 

http://anemosantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου