Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

προσπάθεια "καπέλωσης" των δομών αλληλεγγύης στην Κεφαλονιά

 Ομάδα εθελοντών Κεφαλονιάς: "Εθελούσια ερχόμαστε να βοηθήσουμε και δεν θέλουμε να γίνουμε ψηφοθηρικό εργαλείο κανενός"


http://stokokkino.gr/


 

  
Ελλάδα Μια ομάδα νέων καταγγέλλουν στο Κόκκινο την προσπάθεια "καπέλωσης" των δομών αλληλεγγύης στην Κεφαλονιά από την περιφέρεια, την κυβέρνηση και τα συστημικά ΜΜΕ. Μια ομάδα νέων καταγγέλλουν στο Κόκκινο την προσπάθεια "καπέλωσης" των δομών αλληλεγγύης στην Κεφαλονιά από την περιφέρεια, την κυβέρνηση και τα συστημικά ΜΜΕ, που τους χαρακτηρίζουν "πλιατσικολόγους" και τους διαχωρίζουν σε καλούς και κακούς εθελοντές.

Συνεπής η κυβέρνηση στην προσπάθεια να καταστείλει οποιαδήποτε μορφή αλληλεγγύης κατηγορεί τους εθελοντές, που έσπευσαν να βοηθήσουν τα θύματα του σεισμού στο Ληξούρι, για έλλειψη οργάνωσης και συνεπικουρούμενοι από τα συστημικά ΜΜΕ τους συκοφαντεί, χαρακτηρίζοντας τους ως "πλιατσικολόγους".

Εκατοντάδες συμπολίτες μας με υγιή αντανακλαστικά ανθρωπιάς, έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να βοηθήσουν την πληγείσα από τον Εγκέλαδο Κεφαλονιά, ανιδιοτελώς, χωρίς να ζητάνε τίποτα σε αντάλλαγμα. Από την πρώτη μέρα βρέθηκαν στο Αργοστόλι και το Ληξούρι άνθρωποι που πρόσφεραν ότι μπορούσαν, καταφέρνοντας να ανακουφίσουν τους ανθρώπους που είχαν την μεγαλύτερη ανάγκη.

Η περιφέρεια Ιονίων νήσων τις προηγούμενες δύο μέρες κάλεσε τις ομάδες εθελοντών και τις συλλογικότητες και τους ανακοίνωσε ότι δεν τους χρειάζεται. Έκανε λόγο για "καλούς" και "κακούς" εθελοντές, απαγορεύοντας τους πολίτες να βοηθάνε ο ένας τον άλλον, χρίζοντας ως αρμόδιους τα ένστολα όργανα της τάξης.

Ο Λουκιανός, ο Γιάννης και η Εμμανουέλα απαντούν στις κατασκευασμένες κατηγορίες της κυβέρνησης και διατρανώνουν ότι θα συνεχίσουν να βοηθάνε τους συνανθρώπους μας, γιατί όπως δηλώνουν:

"Ο κόσμος θα έχει ανάγκη από βοήθεια ακόμη και όταν τα φώτα της δημοσιότητας σβήσουν".

Ρεπορτάζ: Πέτρος Καραϊσκάκης



http://www.rhesusgr.com/

Από σήμερα τα νερά είναι ψήφοι!!!



                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου