Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Δωρεάν κάνναβη από το υπουργείο Υγείας..


Δωρεάν κάνναβη σε μαθητές και φοιτητές την περίοδο των εξετάσεων από το υπουργείο Υγείας
     http://theblob.gr/

    


Νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα χορηγείται σε όλους τους μαθητές και φοιτητές ποσότητα φαρμακευτικής κάνναβης καταθέτει σήμερα Δευτέρα στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου, οι ενδιαφερόμενοι θα προμηθεύονται το φυτικό ναρκωτικό από τα κατά τόπους φαρμακεία, μετά από συνταγή γιατρού η οποία θα χορηγείται δωρεάν με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης για τους ανήλικους μαθητές, και επίδειξη πάσο για τους φοιτητές.


Αιτία για αυτή την πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας στάθηκε μελέτη του πανεπιστημίου του Harvard η οποία απέδειξε ότι οι επιδόσεις των μαθητών έχουν πέσει τα τελευταία χρόνια, λόγω του καθημερινού αγχώδους τρόπου ζωής. Τα τελευταία επτά χρόνια μόνο, 63% των μαθητών έχει μειώσει τις επιδόσεις του.

Η χορήγηση της ουσίας είναι ένας επαναστατικός τρόπος χαλάρωσης των μαθητών, ο οποίος θα διενεργείται 100% από το κράτος. Επίσης λόγω της προβλεπόμενης υπογλυκαιμίας που παρατηρείται στην κατανάλωση της ινδικής κάνναβης, θα αυξηθούν και τα έσοδα της σοκολατοβιομηχανίας.

Έτσι, βάσει του σχεδίου του υπουργείου Υγείας θα τονωθεί η απόδοση των μαθητών, με αποτέλεσμα την μείωση της ώρας της ενισχυτικής διδασκαλίας, και την ελάττωση των προσπαθειών των φοιτητών να περάσουν ένα μάθημα. Αυτό θα αποφέρει στο κράτος έσοδα, αφού θα μειωθούν οι προσλήψεις σε διδακτικό προσωπικό και θα περικοπούν και καθηγητές ενισχυτικής διδασκαλίας. Επίσης θα αυξηθούν και τα έσοδα από την φορολόγηση των σοκολατοειδών.

Σημειώνεται ότι, η καλλιέργεια της κάνναβης θα γίνεται μόνο σε πιστοποιημένες εκτάσεις στην Κρήτη, επιδοτούμενες από το κράτος.

"Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη μεταρρύθμιση. Ποτέ ξανά δεν ωφελήθηκε ο τόπος τόσο πολλαπλά και σε τόσα επίπεδα ταυτόχρονα" δηλώνει ο υπουργός. "Αυξάνουμε την απόδοση των μαθητών, αυξάνουμε τα έσοδα από τη φορολόγηση πολυεθνικών, μειώνουμε τα έξοδα σε δημοσίους υπαλλήλους" συμπληρώνει, και καταλήγει "Επόμενο βήμα είναι η χορήγηση στεροειδών και κοκαΐνης σε εργάτες δημοσίων έργων. Μισό προσωπικό, διπλή απόδοση. Ο κόσμος έχει μάθει ότι τα ναρκωτικά κάνουν κακό, αλλά η κυβέρνηση Σαμαρά βρήκε τον τρόπο να εκμεταλλευτεί και αυτήν την μάστιγα προς όφελος του Ελληνικού λαού. Τι άλλο θέλετε; Βιάγκρα σε παππούδες για να τελειώνουμε με τις συντάξεις; Μία-μία οι μεταρρυθμίσεις παιδιά!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου