Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΟΡΤΑΡΙ.



   

Εμείς οι πτωχοί σε πολιτικά κριτήρια αλλά πλούσιοι σε κομματικές περγαμηνές που είμαστε στο Σύριζα όπως οι περισσότεροι πολίτες <<εξ ανάγκης>>. Έχουμε στο χέρι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα , έχουμε την τύχη να βρεθεί αριστερός εξ ΑΘΗΝΩΝ που έχει σχέση με τους επάνω <<όπως έντονα ακούγεται>> και με τα περίτεχνα ερωτήματα του στο κείμενο του με τίτλο << Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΚΤΑΠΟΥΣ>> να μας δείξει το δρόμο της αριστερής αρετής .

Σινεσεναριο ο τίτλος, Αντύπας Σταύρος ο συντάκτης και αισθηση πανικόυ.

Όμως ενώ περισσεύουν ο αριστερότατος λόγος ,οι υπαινιγμοί για την προσωπική ζωή συντρόφων μου , οι νομικίστικες υποθέσεις , τα αυθαίρετα συμπεράσματα, η απόκρυψη ¨η η άγνοια γεγονότων και πληροφοριώνκαι οι<< αγνές προθέσεις>>.Aπουσιάζουν δυο από τα από τα συστατικά στοιχεια της αριστερής έκφρασης:

Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης μέσα από τις εκδηλώσεις ,τις ανακοινώσεις ,τις συνεντεύξεις τύπου και τις επαφές με συλλογικότητες , έχει καταγράψει , δημοσιοποιήσει, και σηματοδοτήσει την πορεία του για τις εκλογές ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Οι υποθέσεις για συνεργασίες κομμάτων και τα ερωτήματα δεν αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά την περίεργη φαντασία του συγγραφεα.Εμεις ενημερώνουμε τα μέλη μας και τους πολίτες για ότι είναι πραγματικό .

Οι υποθέσεις με σοφιστικά σχήματα αριστερού κουτσομπόλη ,ο πονηρός αυτουποβιβασμος σε απλό πολίτη που στέκει κάπου μακριά για να μείνει<< αγνός >> και κάπου -κάπου να φεύγει γιατί κατ αυτόν η συλλογική προσπάθεια είναι καλή μόνο όταν υπακούει σε ΑΘΗΝΑ (κέντρο) ,επιτελείο και ηγεσια,είναι σίγουρα δικά του γνωρίσματα .

Όσο για την εκλογή της βουλευτή της αριστεράς για μας είναι δικαίωση και τιμή από τους πολίτες και όχι προϊόν << ανάγκης>>. Κάποιοι εβάλαν πλάτη πολλά χρόνια , μονοι με πολλά κόστη για να προχωρήσει η αριστερά και να κερδίσει το σημερα.Αυτοι σήμερα δεν κυκλοφορούν με αριστερόμετρο όπως ο ίδιος.

Οι τέσσαρες τοπικές αυτοδιοικητικες κινήσεις στην Κεφαλονιά και Ιθάκη, η επικείμενη αύξηση τους και η προσέγγιση με συλλογικότητες , μόνο απομάκρυνση από τις τοπικές κοινωνίες δεν σηματοδοτούν.

Και για να τελειώνουμε, αποκαλύπτει την δικτατορία της μειοψηφίας της ομάδας σε όλο της το μεγαλείο, θέλοντας αυθαίρετα να επιβάλει όχι τις απόψεις του αλλά κάτι χειρότερο, τις υποθέσεις του .Σ τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν μόνιμα αξιώματα ,ΥΠΑΡΧΕΙ έκθεση απόψεων και πρόσωπων σε συχνές εκλογικές διαδικασίες ΥΠΑΡΧΕΙ συνεχής επεξεργασία και ενσωμάτωση όλων των δημοκρατικών στοιχείων λειτουργίας που το κινηματικό προσπαθεί να ανανεώσει το κομματικό, δική μας επιλογή ήταν και είναι αυτό που δημιουργήσαμε, τον ΣΥΡΙΖΑ και θέλουμε να τον μοιραστούμε με την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού ενάντια στο μνημόνιο στην δικτατορία των αγορών ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.

Τις ταυτότητες και τις περγαμηνές ας τις κρατήσει ο ίδιος, η ας τις δώσει σε κάποιον άλλο που τις χρειάζεται γιατί κάποιον άλλο κομματικό χώρο έχει κατά νου,όχι εμάς.

ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου