Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Να δεις που στο τέλος και ο παππούς του Σαμαρά το Ριζοσπάστη θα διάβαζε..





Αντωνάκι όχι στα βαθιά λεβεντάκο.. έχει δεξιούς!!

Σε ένα απίθανο σκετς, αριστοφανικών διαστάσεων εξελίσσεται η προετοιμασία διώξεων κατά αριστερών, πλην του ΚΚΕ. Λέμε πλην του ΚΚΕ, αφενός γιατί μας προκαλεί ανατριχίλα η συνεχιζόμενη κυβερνητική κάλυψη των πραγματικών ιδιοκτητών του 902 TV, που έπρεπε να μας είχαν αποκαλυφθεί μέσω του ελεγχόμενου ΕΣΡ. Και αφετέρου γιατί το ΚΚΕ είναι το εξ αδιαιρέτου αριστερό κομμουνιστικό κόμμα, που όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα, μπορεί να αντιπαρατεθεί ψυχροπολεμικά με τη Δεξιά. Αντί λοιπόν οι διάκονοι του ελέους της ΝΔ να στρέφουν εκεί τα ψυχροπολεμικά τους βέλη κατά μερικούς Φαυλους και βόλια, τα στρέφουν σε σοφτ αριστερά σχήματα με μέλη των οποίων έχει συνεργασθεί η σημερινή κυβερνώσα φαιά ΝΔ και βεβαίως το ΠΑΣΟΚ των άλλων συνεργαζόμενων Φαυλων..

Ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς έχει στα χέρια του μια μοναδική ευκαιρία, να βρεθεί με την καταρρέουσα ελληνική οικονομία να ξεχειλίζει από τα χέρια του. Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο δεν πήγε σε εκλογές αμέσως μετά τις συλλήψεις και την βύθιση των ναζί της Χρυσής Αυγής.
Τώρα τα πράγματα για αυτόν είναι πραγματικά … τραγανά!
Οι βουλευτές του Μνημονιακού τόξου ξέρουν ότι θα πρέπει να παλέψουν για την ψήφο στις εκλογές όταν αυτές γίνουν, μιας και το 18μηνο από τις προηγούμενες λήγει και μαζί του λήγει και ο προνόμιο της εκλογικής λίστας.. Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους, οι ψηφοφόροι τους περιμένουν με πρόστυχα πλήν ερωτικότατα συναισθήματα που δεν καταστέλλονται με .. διώξεις αριστερών!!

Ρόλο αποκτά και ο Καραμανλής και η αριστοκρατική Τάξη που τον συνοδεύει( απο την πάντα υπέροχη Αθήνα)που αντιλαμβάνονται αυτό που βλέπουν όλοι, ότι παραχώρησε(είναι ιδιόκτητο κόμμα η ΝΔ) κόμμα και θα παραλάβει την τελεία της δεξιάς παράταξης, που του χε αφήσει με γονική παροχή ο πρωτοθειός του..

Τέλος ο πολιτικά απένταρος έχει απομείνει με μοναδικά στελέχη κάτι ξοφλημένους χουντικούς του 60΄που θεωρούνται τελειωμένοι και που είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να ελέγξουν μια κατάσταση συνεχούς δικαστικού ελέγχου της σημερινής πολιτικής(ιδιωτικοποιήσεις , κλείσιμο ΕΡΤ, κλείσιμο νοσοκομείων, σχολείων κλπ) απο μία επόμενη κυβέρνηση.. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια υπονομεύει με ακόμη καλύτερους όρους, κάθε μεταβίβαση δημόσιας περιουσίας και πλούτου στα αρπακτικά της δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ. Διαφεύγει του πολιτικά απένταρου Σαμαρά ότι οι μπίζνες κατά την διακυβέρνηση έστω και ως Κουίσλγκ του ΔΝΤ θα πρέπει να προστατευθούν απο την αντιπολίτευση που θα βρεθούν και κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο ότι θα το πετύχουν οι Φαυλοι της αυλής του Σαμαρα. Ας έχουν στο μυαλό τους το παράδειγμα των ιδιωτών λεωφορειούχων που τους είχαν παραχωρηθεί τα λεωφορεία της ΕΑΣ απο το καθεστώς του Μητσοτάκη το 90΄, όταν εκείνος έπεσε οι ιδιώτες λεωφορειούχοι έμειναν στον άσσο και τα λεωφορεία-δρομολόγια επέστρεψαν στην ΕΑΣ και στους εργαζόμενους της, καταργώντας την ιδιωτικοποίηση της!!


Έτσι το πιο σίγουρο δεν είναι η διαφημιζόμενη ποινική δίωξη των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, των αγωνιστών της Χαλκιδικής κλπ . Το σίγουρο είναι μία ακόμη παράσταση με μπόλικα «δεν είδα», «δεν ξέρω», «δεν ήμουν εκεί» των σημερινών διακόνων του ΔΝΤ και της Ε.Ε όπως ακριβώς έκαναν και οι προηγούμενοι "τσάροι" του Μνημονίου(πχ Παπακωνσταντίνου-πχ Λίστα Λαγκάρντ ) όταν ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης..
Βέβαια ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς ανήκει στον ακροδεξιό χώρο όπου τα «δεν ξέρω» και «δεν είδα», θεωρούνται σοφτ απαντήσεις, εδώ οι ακροδεξιοί δοσίλογοι απαντούν με τα ότι και «μένα ο παππούς μου διάβαζε το Ριζοσπάστη» όταν βέβαια δεν τεντώνουν το δάχτυλο να καταδείξουν τους συντρόφους του όπως ακριβώς θα κάνει και ο Σαμαράς και η παρείτσα του για να σώσουν τα τομαράκια τους.. Αναρτήθηκε από dakrygono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου