Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

32 ΦΑΣΙΣΤΕΣ προτρέπουν ανοικτά εισβολή της αστυνομίας στο κτίριο της ΕΡΤ.


32 γαλάζιοι βουλευτές ζητούν να γίνει “ντου” στην ΕΡΤ



Μετά τις συνεχείς αναφορές του υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης περί εκκλενωσης του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, ήρθε και χείρα βοηθείας σήμερα από βουλευτές της ΝΔ. Συγκεκριμένα, 32 γαλάζιοι βουλευτές ζήτησαν σε ερώτησή τους προς τον κ. Καψή να “ξεπερασθεί το αδιέξοδο και να επανέλθει η νομιμότητα στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση”.

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός και η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή με τεράστιο πολιτικό κόστος ανέλαβαν την ευθύνη του κλεισίματος της ΕΡΤ και της δημιουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης και ραδιοφωνίας – ΝΕΡΙΤ». Αλλά όπως επισημαίνουν «παρά την πάροδο σημαντικού χρονικού διαστήματος το κτίριο του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και άλλες εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα δεν έχουν αποδοθεί στο νέο φορέα», αναφέρουν χαρακτηριστικά και συμπληρώνουν:

«τη στιγμή που η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός επαγγέλλονται τη μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα, το καθεστώς ανομίας στην πρώην ΕΡΤ, δεν είναι δυνατό να γίνεται αποδεκτό».

Μία άποψη η οποία προτρέπει ανοικτά γαι εισβολή της αστυνομίας στο κτίριο της ΕΡΤ.

Την ερώτηση υπογράφουν: Ι. Τζαμτζής, Κ. Κοντογεώργος, Κ. Τσιάρας, Κ. Τζαβάρας, Χρ. Κέλλας, Αν. Κουτσούμπας, Ν. Ταγαράς, Μ. Ταμήλος, Ασημίνα Σκόνδρα, Αν. Μαρίνος, Απ. Βεσυρόπουλος, Γεωργία Μπατσαρά, Μαρία Αντωνίου, Π. Βογιατζής, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Γ. Στύλιος, Αθ. Νταβλούρος, Κ. Τασούλας, Δ. Κυριαζίδης, Εμ. Κεφαλογιάννης, Κ. Κόλλιας, Μ. Βλάχβεης, Γ. Γεωργαντάς, Κ. Κλειτσιώτης, Στ. Κωνσταντινίδης, Αν. Νεράντζης, Δ. Σαμπαζιώτης, Θ. Σολδάτος, Ασπασία Μανδρέκα, Κ. Σκρέκας και Κ. Κουτσογιαννακόπουλος.
      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΙΔΩΝ ΚΑΨΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΤΖΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 5:40
ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΒΡΟΜΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ Γ@Μ@ΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΛΟ


  ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΈΝΤΑΣΗ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ RHESUSGR WEB TV
   
                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου