Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

πετάξτε έξω τον μ@λάκα

πετάξτε έξω τον μ@λάκα .....εδώ και τώρα

Βόμβα Τατσόπουλου:

Σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας θα εξετάσουμε συνεργασία με τη ΝΔ … 

 


Μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες εντός και εκτός του ΣΥΡΙΖΑ από το ¨αιρετικό" παιδί της Κουμουνδούρου, που χαρακτηρίζει μερικούς από τους "επικριτές" του ως παλαιοσταλινικούς ηλιθίους ...

Σε μια συνέντευξη που ταράζει τα νερά όχι μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη γενικότερη πολιτική σκηνή ο Πέτρος Τατσόπουλος ανοίγει την “απαγορευμένη συζήτηση” για μεγάλο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλά στην εφημερίδα Realnews για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αποφευχθεί η προοπτική της ακυβερνησίας για τον τόπο.
Δε θεωρείται μάλιστα τυχαίο ότι η δήλωση αυτή στη ναυαρχίδα του συγκροτήματος Χατζηνικολάου-Κουρή, έρχεται σε μια στιγμή όπου ο κυβερνητικός συνασπισμός δέχεται ισχυρούς κραδασμούς από το εσωτερικό των ΚΟ του ομάδων. Παράλληλα στη ΝΔ διαμορφώνονται πλέον συγκροτημένα μέτωπα βουλευτών που αντιδρούν στις κυβερνητικές αλλά και πολιτικές επιλογές του Αντ.Σαμαρά, ενώ εμφανίχονται πολύ συχνά στον Τύπο “ρεπορτάζ” για τις προθέσεις και τις κινήσεις των “Καραμανλικών”, της Ντόρας αλλά και το “θερμό κλίμα” που αναπτύχθηκε στη Βουλή ανάμεσα στο Δημ.Αβραμόπουλο και τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρα με αφορμή την πρόσφατη υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων…

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζοντας το ενδεχόμενο, παρά το στόχο του κόμματός του, να μην προκύψει αυτοδυναμία στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση απάντησε:

“Το τι θα πρέπει να γίνει στις επόμενες εκλογές, θα εξαρτηθεί ανάλογα με το αποτέλεσμα. Αν υπάρχει αποτέλεσμα αυτοδυναμίας, δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Αν το εκλογικό σώμα στειλει για πολλοστή φορά μήνυμα μη αυτοδυναμίας, τότε να συζητήσουμε το θέμα της συνεργασίας. Χωρίς όμως να αισθάνεται κανείς ότι παραδίδεται στον άλλο. Η έντιμη συνεργασία χρειάζεται αμοιβαίες υποχωρήσεις”, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη “Real News”.

Παράλληλα ο κ.Τατσόπουλος έστειλε σκληρή απάντηση στην κριτική “εκ των έσω” που υφίσταται κατά καιρούς λέγοντας χαρακτηριστικά ” Αυτούς που τα λένε αυτά εγώ τους έχω χαρακτηρίσει παλαιοσταλινικούς ηλιθίους, δεν έχει σημασία τι λένε τελικά…”

Ως γνωστό ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που από πολύ νωρίς έχει πρωτοστατήσει και έχει στοχοποιηθεί για τις πρωτοβουλίες του κατά της Χρυσής Αυγής, έχει αναφερθεί και στο παρελθόν στο ενδεχόμενο “συγκατοίκησης” της Νέας Δημοκρατίας και της Κουμουνδούρου στην εξουσία, ώστε να αποτραπεί η ακυβερνησία, και να συγκροτηθεί κοινό μέτωπο κατά του νεοφασιστικού κόμματος.

ΠΗΓΗ: REAL NEWS


2 σχόλια: