Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

"Βιωματική εμπειρία"





Χτες βλέποντας την "ανατροπή" μετα απο 40 λεπτα περιπου, ειχα μια "Βιωματικη εμπειρια". Βιωσα μια μετα-φυσικη κατασταση.
Εζησα σε ενα παραλληλο συμπαν. Το παρελθον δεν υπαρχει ή υπαρχει σε καποιο αλλο σημειο εκτος απο τις αναμνησεις μας κ το μελλον δημιουργειτε τωρα.
Ο Καμινης ηταν ενας φτωχος αγωνιζομενος λουστρακος εξω απο το Δ.Αθηναιων κ ο Ψαριανος μολις ειχε προσληφθει στο flash κ εμπαινε στο σκληρο κοσμο της δημοσιογραφιας γεματος φοβο κ εκπληξη, ο Βοριδης παιδαρελι ακομα εβγαινε στην πολιτικη απο κεντρο-αριστερο κομμα και οι αντιπαραθεσεις του με την ΕΠΕΝ παραλιγο να του στοιχισουν τη ζωη σε αντιφασιστικη διαδηλωση, ο Ανδρουλακης αντιτάσσεται κατα της κυβερνησης Τζανετακη κ το "κομμα" τον πεταει οξω.
Συζητουν για μια κακια συμμορία που πριν λιγες μερες καταλαβαν ποσο κακοι ηταν ολοι τους κ οτι τελικα εκαναν κακο σε ανθρωπους, ειχαν οπλα, εκβιαζαν, σκοτωναν, φοβιζαν, εκλεβαν κλπ.
Τωρα ομως που ολοι καταλαβαν τι γινεται τελικα... ηρθε η ωρα να βαλουν τα πραγματα στη θεση τους και ο ηλιος ο νοητος της δικαιοσυνης κ της νομιμοτητας να λαμψει για αλλη μια φορα.
Εν τω μεταξυ ο Γιαννακης ο Πρετεντερης ενας καινουργιος απειρος δημοσιογραφος, με τα μικρα αθωα εκπληκτα ματακια του προσπαθουσε να συντονισει ακριβοδικαια τη συζητηση αλλα ματαια γιατι ο Πουλικακος χαλαγε τη κουβεντα γιατι τσακωνοταν στο κινητο με το Σπανουδακη για το ποιος θα ειναι ο αρχηγος του Εξαδαχτυλου.

Καλο μήνα να'χουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου