Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΑΚΑΛΏ...... ΞΕΡΆΣΤΕ...


το προφίλ έπεσε πριν από λίγο..... προλάβαμε  κάποια μαργαριτάρια  στο τοίχο της........ δεν υπάρχει ελπίδα !!!!ΥΓ: τη φωτογραφία της δε την ανεβάζουμε.......βρωμαει!!!

Katerina Yfanti

4 hours ago
Για πρώτη φορά στη ζωή μου αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω Μετρό..Ειλικρινά γνώριζα ότι τα κατώτερα κοινωνικά, πολιτισμικά και πνευματικά στρώματα χρησιμοποιούν αυτά τα μέσα, αλλά οι φάτσες που έβλεπα, οι κουβέντες που άκουσα, τα ρούχα που φορούσαν ειλικρινά με ξεπέρασαν. Είδα μέχρι και μετανάστες που μύριζαν από τα 10 μέτρα! Όσο και να με έχει αγγίξει η κρίση, ορκίστηκα, πως δε θα ξαναπροδώσω το αγαπημένο μου ταξάκι, εκτός αν το εισιτήριο στο μετρό φτάσει στα 10-15 ευρώ και μπαίνουν κανονικοί άνθρωποι μέσα.


Katerina Yfanti
58 minutes ago
Η τεράστια επιτυχία του κυρίου Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας πρέπει να μας διδάξει ότι τα πρώην μέλη κομμάτων της "άκρας δεξιάς" -όπως συχνά τα αποκαλούν αριστερά μορφώματα- έχουν έναν δεξιόστροφο ακτιβισμό και μια δύναμη στη θέληση που μπορεί να εκσυγχρονίσει τη χώρα και να τη φέρει πιο κοντά στα δυτικά πρότυπα. Τα πιο διαλεκτικά και φιλειρηνικά μέλη της Χρυσής Αυγής -ναι, υπάρχουν- σίγουρα θα μπορούσαν να απαλλάξουν τη χώρα από τον κομμουνιστικό κίνδυνο και την αριστερίστικη αναρχία σε πολλούς τομείς. Σκέψου το λίγο, πριν με πατάξεις.

www.facebook.com/katerina.yfanti.3?fref=ts

Katerina Yfanti

αφού δεν καταλαβαίνουν με την επιστράτευση πρέπει αν ξεκινήσουν απολύσεις, διώξεις και εξάντληση πολιτικής βίας

Χωρίς Μετρό & Ηλεκτρικό την Πέμπτη
novel918.gr
Joomla! - the dynamic portal engine and content management system

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου