Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Υποκριτές και φαρισαίοι στο night club Golden Dawn


Υποκριτές και φαρισαίοι στο night club Golden Dawn
















































http://maga.gr/2013/09/29/ipokrites-ke-farisei-sto-night-club-golden-dawn/


Δημήτρης Παπαδημητριάδης, MD MSc, ψυχίατρος, maga.gr CEO


Το περασμένο Σάββατο ξύπνησα νωρίς. Δεν πίστευα τα μάτια μου όταν άνοιξα την τηλεόραση και πέτυχα τον Γιώργο Αυτιά να απολογείται για τη διακοπή της συνέντευξης του Τσίπρα λόγω έκτακτης επικαιρότητας:Ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του με χειροπέδες.

Επιτέλους! Οι χρυσαυγίτες στη δικαιοσύνη, σκέφτηκα.

Μετά όμως, ήπια τον καφέ μου – δεν λειτουργεί ο εγκέφαλός μου σωστά χωρίς καφέ τα τελευταία χρόνια – και σκέφτηκα καλύτερα και περισσότερο. Είχε, λοιπόν, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης αυτή την καταπληκτική ιδέα: να συνδυάσει όλες τις υποθέσεις της Χρυσής Αυγής και να προτείνει στους εισαγγελείς να τη δουν ως εγκληματική οργάνωση. Έπαιξε, βέβαια, το ρόλο της η δολοφονία ενός Έλληνα, του Παύλου Φύσσα.
Δηλαδή η, έστω όψιμη αλλά σχεδόν καθολική, διέγερση της κοινής γνώμης. Από την άλλη, ένα διαρκώς και απειλητικά αυξανόμενο πλήθος οπαδών της ΧΑ, σε ομαδικό παραλήρημα, που έψαχνε και θα συνεχίσει να ψάχνει την κάθαρση, ακόμη και μέσα στον βούρκο, αφού ακόμη αγνοείται. Υπήρχε, μάθαμε και σούπερ κοριός της ΕΥΠ,
η οποία τα πάντα θωρεί.
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, θα μου πείτε. 
Θύματα στο ενδιάμεσο κάτι μετανάστες που είχαν γλιτώσει, υποθέτω, από τα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Ελληνικής πολιτείας,
ορισμένοι ατυχείς μικροεπιχειρηματίες που αγόραζαν προστασία με το στανιό και κάποια πιτσιρίκια σε πλύση εγκεφάλου, που μεγαλώνοντας φούσκωναν στα γυμναστήρια για να σώσουν τη χώρα ως άλλοι σούπερ ήρωες.
Αλλά ποιος τους υπολόγιζε αυτούς;
Εκ του αποτελέσματος κανείς, από το 1987 μέχρι το περασμένο Σάββατο,
οπότε βρήκαν κι αυτοί οι δόλιοι τη θέση τους στο δικόγραφο.
Πως γίνεται μια τόσο εγκληματική οργάνωση να δρα ανενόχλητη σε όλη την επικράτεια, επί 26 χρόνια; Με την ανοχή ποιας Ελληνικής Αστυνομίας, που ξεκαθάρισε ο Υπουργός μας ότι ουδεμία σχέση είχε μαζί της, εξαιρουμένων «λίγων μεμονωμένων περιστατικών»; 
Με την ανοχή ποιας δικαιοσύνης που διά του Αρείου Πάγου 
της έδωσε έγκριση συμμετοχής στις εκλογικές διαδικασίες;
Με τη σιωπή ποιων μέσων «ενημέρωσης» που την έκαναν fashion trend; 
Επιτέλους, με τη συνενοχή ποιού πολιτικού συστήματος, που τη χρειάστηκε ως δεκανίκι, νομιμοποιήθηκε και έδρασε σε Ευρωπαϊκό έδαφος και επί μακρόν μια οργάνωση που έθιγε στην απόλυτη ευθεία και κατά συρροή τα πιο βασικά ανθρώπινα δικαιώματα; 
Γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχτώ ότι δεν μπορούσαν να ασχοληθούν πιο σοβαρά μαζί της νωρίτερα, όταν περισσότερο από ένα χρόνο πριν, Ευρωπαίοι διανοούμενοι και πολιτικοί υπέγραφαν ανοιχτές επιστολές σε ξένες εφημερίδες κραυγάζοντας απελπισμένα για την αφύπνισή μας με φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
Και οι τελευταίοι δεν είχαν καμία πρόσβαση σε παραπεταμένα δικόγραφα,
ούτε ασφαλώς σε σούπερ κοριούς.
Δεν τους χρειάζονταν, γιατί εκεί ψηλά στον πολιτικαντισμό, υπήρχε ένα κοινό μυστικό.
Δυστυχώς όμως, αυτό που λάμβανε χώρα, παντού γύρω μας, τον περασμένο χρόνο, δεν συλλαμβάνεται από καμία Αστυνομία και μάλλον από καμία λογική. 
Είναι πραγματικά ασύλληπτο. 
Παντού φλέρταραν, σιγανοπαπαδίστικα, με τις ιδέες της Χρυσής Αυγής του 20%.
Οι εταιρίες μάρκετινκ γέμιζαν τις διαφημίσεις προϊόντων με έμφαση στην Ελληνικότητά τους. 
Ακόμη και η Ολλανδική Amstel πάγωνε σε Ελληνικές κολυμβήθρες, έχοντας βαπτιστεί ως η μπίρα με το πιο εκλεκτό ελληνικό κριθάρι, λες κι αυτό την κάνει πράγματι γευστικότερη, ή εξυπηρετεί τον κοινό, εθνικό μας στόχο.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ : http://maga.gr/2013/09/29/ipokrites-ke-farisei-sto-night-club-golden-dawn/


Αναρτήθηκε από Kirki 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου