Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ.... Το όνομα του υποψήφιου δημάρχου ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την πόλη..... το όνομα του υποψήφιου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ
                                              

Τις τελευταίες μέρες και μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων ονομάτων από τα δήθεν κόμματα εξουσίας, για πολλούς παραμένει γρίφος η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Και ενώ για την περιφέρεια τα πράγματα είναι ολίγον τι ξεκάθαρα η συζήτηση περιπλέκεται γύρω από το όνομα του υποψηφίου για το δήμο μας.... Τα γνωστά ΛΑΜΟΓΙΑ της τοπικής δημοσιογραφίας σκίζουν τα ρούχα τους ..για μια μικρή ενημέρωση έτσι ώστε να έχουν όλο το χρόνο να μετρήσουν τα υπέρ και τα κακά στη "ζυγαριά της προσωπικής τους επιβίωσης" και να ξεκινήσουν το ανένδοτο αγώνα παραπληροφόρησης της τοπικής κοινωνίας....Κάποιοι φυσικά ξεπέρασαν τον εαυτό τους και σαν καλοί μάγοι ξεκίνησαν ήδη να παρουσιάζουν ονόματα από την προηγούμενη εβδομάδα αποδεικνύοντας στη πράξη πως η δημοσιογραφία στις μέρες μας είναι συνώνυμο της προπαγάνδας και της απόλυτης ξεφτίλας...Ξεχνούν από ότι φαίνεται οι καλοί μας δημοσιογράφοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντίθεση με τα πρώην κόμματα εξουσίας είναι ένα δημοκρατικό κόμμα με συντονιστικό όργανο, νομαρχιακή επιτροπή που εκλέγεται από τη βάση μέσα από διάλογο και ψηφοφορίες, με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσει με όλες του τις δυνάμεις τα συμφέροντα της κοινωνίας..... και όχι να καταλάβει την εξουσία.
Οι αγώνες στους δρόμους με τη συμμετοχή σε πορείες σε καταλήψεις, οι συγκρούσεις με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τα πληρωμένα ΜΜΕ ,επιβραβεύτηκε από τους πολίτες δείχνοντας σε όλους μας πως υπάρχει και άλλος δρόμος.... ..........

ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑΣ..... ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ..... ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ .......

Ναι φίλοι μου το όνομα του υποψήφιου δημάρχου είναι σημαντικό...... οι θέσεις του οι προτάσεις του, η άμεση σύγκρουση με την διαφθορά το ζητούμενο!!!

Να είστε σίγουροι ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ διαθέτει όλα τα παραπάνω ........



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου