Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

εκλογές ή μπουνιές;

Ο αμετανόητος πρόεδρος της "υπεύθυνης" και όχι αυτό το καιρό ευχαριστημένης "αριστεράς" για ακόμα μια φορά συντάσσεται με την κυβέρνηση 
Σαν απόλυτος "δημοκράτης και αριστερός" αφουγκράζεται την ανάγκη των μεγάλων ξένων και ντόπιων επιχειρηματιών και τραπεζιτών, αγνοώντας επιδεικτικά τα χιλιάδες λουκέτα, τις αυτοκτονίες, τις απολύσεις, τούς πλειστηριασμούς, θέτοντας ως πρωταρχική ανάγκη την ομαλότητα για το καλό της πατρίδας. 
Αλλά για πια πατρίδα μας μιλά ο πρόεδρος; Την πατρίδα της ανεργίας, της φτώχειας, της πείνας, της κατάθλιψης, της κατάργησης του κοινωνικού κράτους.......ή των νταβατζήδων;
Δεν ξέρω αν υπάρχει αριστερόμετρο αλλά σίγουρα με τις τοποθετήσεις του καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα.....
............δεν πρόκειται να πέσουν εύκολα....
Στο ερώτημα εκλογές ή μπουνιές......έχουν αποφασίσει να φθάσουν στα άκρα .... μπουνιές λοιπόν!




                           


Φώτης Κουβέλης: Αλλαγή πολιτικών και όχι εκλογές
Την άποψη ότι «η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές. Αλλαγή πολιτικών χρειάζεται...», εκφράζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξη του στο «Έθνος της Κυριακής». 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να στηρίξει νομοσχέδια της κυβέρνησης χάριν της πολιτικής σταθερότητας σημειώνοντας.

Όπως σημειώνει «η ΔΗΜΑΡ είναι μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη. Εμείς δεν συνδέουμε την υπευθυνότητα με τον συντηρητισμό ή την προοδευτική προοπτική με τη δημαγωγία, τον λαϊκισμό και την υπεράσπιση παθογενειών του παρελθόντος". 

Στη συνέντευξη του ο Φώτης Κουβέλης υποστηρίζει ακόμα ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίζουν τη ΔΗΜΑΡ πάρα πολλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου