Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η φρίκη σοβαρεύτηκε. Χτυπάει εκεί που πρέπει






Maria Androulaki
Καλημέρα συμπολίτη μου που ψήφισες ΧΑ, έχεις λίγο αίμα στα χέρια.Ενώ κοιμόσουν δ ο λ ο φ ο ν ο ύ σ ε ς. Αυτά παθαίνουν οι λαοί που στηρίζουν τις ελπίδες τους στους δολοφόνους, για να γλυτώσουν από τους κλέφτες..



ελευθερος πλανητης commented on arouraios.gr
είσαι ένα τιποτένιο ανθρωπάκι,άξιος ο μισθός σου....
δεν είναι δυο ακρα,είναι δυο κόσμοι ο ένας της εκμετάλλευσης και της μαφίας και ο άλλος της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς...
κάτι σκατά σαν εσένα,έρπονται με τη γλώσσα έξω στον πρώτο κόσμο!




Μητροπούλου Διονυσία likes an article.
"Ψυχορραγούσε μπροστά στα μάτια μας, καμιά σαρανταριά άτομα συγκεντρωμένοι να παρακολουθούμε το παιδί να σβήνει και εμείς ανήμποροι να τον βοηθήσουμε, έφευγαν τα τριάντα του χρόνια μπροστά στα μάτια μας από την μαχαιριά του φασίστα και εμείς όλοι κέρινοι να κοιτάζουμε απλά δίχως να μπορούμε να βοηθήσουμε",




ΑναρχοΣουν ΓιαΛιγο

Το ξέρατε ότι θα γινόταν αυτό, καθίκια. Το ξέρατε πολύ καλά. Τους ξεθάψατε για να δουλέψουν ξανά για σας. Σε άλλους δώσατε στολές και φυσούνες, σε άλλους κοστούμια.

Στη συμφωνία δεν απαγορευόταν το αίμα. Άλλωστε, όταν η φτώχεια συναντά την απόγνωση, η φρίκη δεν τη νοιάζει. Πολλές φορές η φρίκη είναι χρήσιμη. Τρομάζει τους αδύναμους. Αρνούνται να την κοιτάξουν κατάματα.

Η φρίκη δεν καλλωπίζεται με λόγια. Γίνεται συνήθεια. Κανόνας. Έτσι θα τη βγάζουμε από δω και πέρα. Παρέα της. Με το αίμα αυτών που σήκωσαν το βλέμμα τους, να λερώνει τα πόδια μας.

Η φρίκη σοβαρεύτηκε. Χτυπάει εκεί που πρέπει. Όχι στα πόδια και στα πλευρά. Ευθεία στο θώρακα.

Κάτι ξεχάσατε όμως. Η φρίκη, όταν βρει απέναντι της την οργή, θα το βάλει στα πόδια. Θα ζαρώσει, θα κρυφτεί.

Και η οργή απόψε, ξύπνησε.

(Via Barikat)



Chris Arctic White Wolf via Λέμε ΟΧΙ στη Χρυσή Αυγή

Τι εννοούσε ο μεγαλοδημοσιογράφος του ΣΚΑΙ λέγοντας ότι "μια σοβαρή Χρυσή Αυγή μπορεί να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ";...
Εννοούσε ότι η μη σοβαρή ΧΑ χτυπάει κόσμο με ρατσιστικά, ομοφοβικά, θρησκευτικά κλπ κριτήρια. Η σοβαρή ΧΑ χτυπάει με πολιτικοοικονομικά κριτήρια!
Η σοβαρή ΧΑ χτυπάει όποιον αντιστέκεται στο αυταρχικό κράτος -αυτή είναι η συνεργασία. Το έπιασαν το μήνυμα κι έτρεξαν να την εγκαινιάσουν... πήγαν στο Πέραμα για αίμα. Μόνο που το φονικό δεν πέτυχε.
Σήμερα τα κατάφεραν στο Κερατσίνι.
Καλή συγκυβέρνηση. Καληνύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου