Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΛΑΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕ, μην ακούς την προπαγάνδα οτι το χρέος μεγάλωσε



ΛΑΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕ, μην ακούς την προπαγάνδα οτι το χρέος μεγάλωσε . Αυτά τα λένε οσοι θέλουν το κακό σου. ΕΣΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ…

ΕΣΥ ΛΑΕ ΣΕ ΠΟΣΑ ΝΗΣΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ;
Μη μου πείς ότι έμεινες σπίτι σου. Μή μου πείς οτι δέν πήγες στα σουβλατζίδικα να πιείς καμμιά μπύρα. Μη μου πείς ότι δέν πήγες σε κάποιο ΑΦΤΕΡ .

Γιατί δέν μιμείσαι τον υπ αριθμ. ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΛΑΤΡΗ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ πού αντί να ψήνεται στην πρωτεύουσα πήρε σβάρνα τα νησιά με τα ψαράκια του, με τα μπανάκια του, με τη διασκεδασούλα του?

Γιατί δέν μπορείς να παρακολουθήσεις το...σύγχρονο vacation for all ?


ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ 1Χ1 μπαλκονάκι της Κυψέλης, της Πλ.Αττικής, του Περιστερίου, της Δραπετσώνας, άντε και της Καλλιθέας να πλαντάζεις από τη ζέστη, και γιατί παρακαλώ?

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ, ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΣ, ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΑΡΑΕΞΩ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΟΥΓΓΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΜΙΑ ΤΣΑΡΚΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥΣ?

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ?

ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΛΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ? ΠΟΙΟ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ?

ΣΗΚΩ ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙΣ.

ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΟΣΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ? ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

ΤΩΡΑ ΑΝ ΖΗΛΕΨΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΦΩΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ.

ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ!!! ΜΕ 13% και ΟΧΙ 23% ΦΠΑ.

Κανέλλα Καζακοπούλου


"olympia"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου