Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αυστηρά για "ανοικοκύρευτους" .... του Τάσου Καραγιώργου ....


Για όσους ''νοικοκυραιους'' αποκηρύσσουν τη βια, φοβούνται τις ''συνθηκες ζουγκλας'' δεν θέλουν να αλλάξει η πολιτική κατάσταση στη χώρα και στηρίζουν τους αναλώσιμους προδότες, υποτακτικούς των τραπεζιτών και των νεοναζί.
Αν θελουν να δουν τι σημαινει βια και συνθηκες ζουγκλας, δεν εχουν παρα να κοιταξουν τον ανεργο και εξαθλιωμενο διπλανο τους, να περασουν μια βολτα απο τις αιθουσες των δικαστηριων οπου γινεται το αδιαχωρητο απο εκατομμυρα πολιτες που χανουν τις περουσιες τους και κινδυνευουν με φυλακιση, να πανε σε ενα υποκαταστημα της ΔΕΗ η ακομα και της ΕΥΔΑΠ οπου οι καταναλωτες στοιβαζονται σαν τα σακια για να επανασυνεδεσουν το ρευμα η το νερο τους κανοντας διακανονισμο (οσοι μπορουν).
Μπορουν ακομη να περάσουν απο μια διανομη συσσιτιου σε απορους αλλα και νεοπτωχους συμπολιτες μας, να πανε σε ενα νοσοκομειο που εφημερευει να δουν τι σημαινει αθλιοτητα και ταπεινωση του πολιτη.
Μπορουν να ρωτησουν τους πολυτεκνους που χασανε ολα τους τα δικαιωματα, τους συνταξιουχους που τους ''κοπηκε'' το 60% της συνταξης τους, τους νεους οπο το 60% ειναι ανεργοι και ψαχνουν διεξοδο προς τη ξενιτεια.
Μπορουν να ρωτησουν τα ζευγαρια που χωριζουν λογω της ανεχειας, τα παιδια που λιποθυμανε στα σχολεια, τους καρκινοπαθεις και αλλους χρονια ασθενεις που πεθαινουν, επειδη δενμπορουν να προμηθευτουν τα φαρμακα τους.
Τελος, μπορουν ρωτησουν τις οικογενειες των ανθρωπων που ''εχουν φυγει'' απο κοντα μας, μη αντεχοντας τη πιεση απο τη ταπεινωση και την αφαιρεση της αξιοπρεπειας τους, δινοντας τελος στη ζωη τους.
Αυτη κυριοι ''νοικοκυραιοι'' ειναι η πραγματικη βια, αυτες ειναι οι συνθηκες ζουγκλας, αυτη ειναι η διαλυση του κοινωνικου ιστου και το πισωγυρισμα οχι 50 χρονων, αλλα στην εποχη του μεσαιωνα.
Καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου