Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Να, γιατί τον έκανε σύμβουλο του, ο Θόδωρος.

 

Όποιος επιθυμεί την έξοδο της Ελλάδας από τον ευρωπαϊκό πυρήνα, την πτώχευση, την επιστροφή στη δραχμή, τη διεθνή απομόνωση της χώρας, τη δέσμευση των καταθέσεων, τη μείωση της αξίας της περιουσίας των πολιτών, την καταστροφή του τουρισμού μας, την πτώση του βιοτικού επιπέδου σε βαθμό που μόνο από διήγηση των παππούδων και των γιαγιάδων μας γνωρίζουν οι σημερινές γενιές, την επικράτηση υποχωρητικών απόψεων στα εθνικά μας θέματα και τους λαθρομετανάστες να γίνουν αφέντες στη χώρα μας, μπορεί να ψηφίσει το ΣΥΡΙΖΑ.

Περικλής Κοροβέσης: Αριστερός σήμερα=νεκρές λέξεις

http://grekamag.gr/
Ζούμε σε μια εποχή οικονομικού ναζισμού που την απόλυτη εξουσία την έχουν οι εταιρείες και οι πολιτικοί είναι το γραφείο δημοσίων σχέσεων.

                                 
Ο Γκάντι είχε πει ότι ο οικονομικός πόλεμος δεν διαφέρει από τον πραγματικό πόλεμο, με την μόνη διαφορά ότι δεν γίνεται επέμβαση. Η χώρα υποθηκεύεται και πληρώνοντας την δόση το χρέος αυξάνεται, ως ένα τέρας που αναγεννιέται. Κρατάς την χώρα σε φτώχεια, δηλαδή άπειρο φθηνό εργατικό δυναμικό και μετατρέπεσαι μετά σε αποικία χωρίς στρατεύματα. Αν ο λαός μείνει, λοιπόν, απαθής, τότε συνεισφέρει και συμμαχεί με αυτή την καταστροφή.