Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Σεκιουριτάς στη ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε εργαζόμενο της ΕΡΤ!


Σεκιουριτάς στη ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε εργαζόμενο της ΕΡΤ!

Σεκιουριτας της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε αγωνιζόμενο της ΕΡΤ εξω από το Ραδιομέγαρο. Ο σεκιουριτας πήγε, κατόπιν εντολής, να κατεβάσει τη μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα που έχει τοποθετηθεί στο σημείο όπου σκοτώθηκε το καλοκαίρι ο Αχιλλέας Παναγούλης, αλληλέγγυος.

Ο συνάδελφος πήγε να του πει να μην το κάνει και να γυρίσει πίσω. Τότε ο σεκιουριτάς έβγαλε φαλτσέτα κ τον μαχαίρωσε στο χέρι και την παλάμη. Στο σημείο γιατροί κ Δελτάδες

  1. Δελταδες κ γιατροί εξω απο το Ραδιομεγαρο ύστερα απο μαχαιρωμα Εργαζομενου της #Ert απο σεκιουριτα της ΝΕΡΙΤ

την ώρα που στην ίδια τη ΝΕΡΙΤ οι "ανεξάρτητοι" συντάκτες αναγκάζονται να μεταδώσεουν την είδηση πως οι καθαρίστριες κινήθηκαν εναντίον των ΜΑΤ. 

Είχαμε το Mega, αποκτήσαμε και τη ΝΕΡΙΤ.


Από Astralon Astralonious «Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε αγωνιζόμενο της ΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο. Ο σεκιουριτάς πήγε, κατόπιν εντολής, να κατεβάσει τη μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα που έχει τοποθετηθει στο σημείο όπου σκοτώθηκε το καλοκαίρι ο Αχιλλέας Παναγούλης, αλληλέγγυος. Ο συνάδελφος πήγε να του πει να μην το κάνει και να γυρίσει πίσω. Τότε ο σεκιουριτάς έβγαλε φαλτσέτα κ τον μαχαίρωσε στο χέρι και την παλάμη. Στο σημείο γιατροί κ Δελτάδες». Θύμα της επίθεσης ο Γαβριήλ Κασσιμάτης γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Μάνα... θα πάω στο ΥΠΟΙΚ

http://www.stokokkino.gr/
            
Αρθρογραφία

Κοίτα να δεις! Υπάρχει τελικά κόσμος που δεν φοβάται να σηκώσει ανάστημα και να διεκδικήσει το δίκιο του.

Μουδιασμένος ακόμη από την απογοητευτική εξέλιξη του τελευταίου chat στο facebook, ιδρώνω στη σκέψη να κατέβω στους δρόμους της Αθήνας.

Εκεί που καραδοκούν καθαρίστριες, μπαχαλάκιδες, ακόμη και αποβράσματα συριζαίοι. Άσε ρε φίλε, να μου λείπει!

Εκεί ο κόσμος τρώει ξύλο δεν έχει pause, εκεί η ζωή προστάζει λαέ σήκωσε κεφάλι.

Τι λε` ρε καμάρι του LOL και του Candy Crash Saga που θα χάσω το "λιώσιμο" για να συμμετέχω στα επεισόδια.

Το είπε και η ΝΕΡΙΤ, οι καθαρίστριες κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των ΜΑΤ. Βρισκόντουσαν σε άμυνα τα "στρουμφάκια", τι να κάνουν; Μανάδες έχουν και αυτά, φοβήθηκαν μήπως και δεν τις ξαναδούν και ξεπάστρεψαν τους πάντες στο διάβα τους.

"Για την Μάνα μου ρε γαμώτο, ουγκ!"

Όχι! Ξεκάθαρο και βροντερό ΟΧΙ! Τα πράγματα θα αλλάξουν διότι δεν πάει άλλο, πιάσαμε πάτο μεγιστάνα του φραπέ, νιώσε!

Τον άχαρο ρόλο της αφύπνισης έχει πάρει ο αγώνας των καθαριστριών.

Ολόκληρη η κοινωνία αγωνιά εκ του ασφαλούς, από τους καναπέδες και τις τηλεοράσεις, για την έκβαση των τιτάνιων προσπαθειών τους.

Κι όμως οι καθαρίστριες θα νικήσουν, γιατί πολεμούν για το δίκιο τους και δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Τα μνημόνια τους τα πήραν όλα... Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις... και σε μας!

Το σπίτι γίνεται φυλακή όταν δεν υπάρχει ελπίδα, προοπτική και ένα πιάτο φαΐ...Όταν μια κυβέρνηση επιβάλλει απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης στους πολίτες, τότε όλα ανατρέπονται.

Έτσι, λοιπόν, εσύ και εγώ, που μέχρι τώρα ήμασταν άπραγοι ή συμμετέχουμε επιλεκτικά και όταν, στους κοινωνικούς αγώνες, επιβάλλεται να ξυπνήσουμε από αυτό το λήθαργο.

Δεν ακούω τίποτα! Δεν με νοιάζει αν πιστεύεις ότι τίποτα δεν θα αλλάξει, αν όλοι είναι ίδιοι, αν και αν και αν.

Θα το κάνουμε για μας τους ίδιους ρε φίλε/φίλη, για να μην έρθουν μια μέρα τα παιδιά μας, μας φτύσουν κατάμουτρα και μας κράξουν: 
καλά ρε ψώνιο εδώ σου γαμ...νε την χώρα και εσύ το `παιζες ντίβα;"

Βάστα γερά Δήμητρα, βάστα γερά Ευαγγελία, βαστάτε γερά κορίτσια, ερχόμαστε και ας αργήσαμε να ξυπνήσουμε.

Του Μπατζανάκη της Λολίτας




Anti-FIFA&World Cup

                       http://revolution-news.com/
                                κλείστε την ένταση από το rhesusgr στη κάτω μεριά της σελίδας..

                                       



   

 




 

κλείστε την ένταση από το rhesusgr στη κάτω μεριά της σελίδας..

Αυτές οι απόψεις έχουν ηττηθεί.



Λένε κάποιοι σ. 
"η στρατηγική της διεύρυνσης είναι σωστή, μην κολλάμε στη στενή λογική του 3%".

Ώπα ώπα, κι εμείς είμαστε με τη διεύρυνση, και μάλιστα είμαστε με τη λογική του 70%. Αυτό που δε θέλουμε είναι διάφορους φθαρμένους κι αφερέγγυους πολιτικους χώρους ή στελέχη, που είτε θυμήθηκαν τώρα να το παίξουν αντιμνημονιακοί, ειτε έχουν κάνει διατριβή 30 χρόνια στο νεοφιλελευθερισμό και σήμερα το παίζουν ριζοσπάστες, είτε προσχωρούν σε ρατσιστικές κι εθνικιστικές θέσεις.


Λένε κάποιοι σ. "δεν καταλαβαίνω, η μειοψηφία έχει την άποψή της αλλά έχει ηττηθεί επανειλημμένα στα όργανα κι επιμένει". Μάλιστα. Να θυμήσω λοιπόν το πώς έχει ηττηθεί η μειοψηφία: με θέσεις για 'κυβέρνηση της Αριστεράς' (από τα αριστερά της σοσιαλδημοκρατίας, άρα όξω ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛΛ, θραύσματα όλων αυτών, γιατί αυτά τα αποκαΐδια ούτε καν σοσιαλδημοκράτες δεν τους λες) και "καμιά θυσία για το ευρώ".


Ούτε εγώ καταλαβαίνω λοιπόν θέσεις στην 'επίσημη εφημερίδα μας' περί "πολλών Βουδούρηδων που έπονται" ή θέσεις "η φοβικότητα των σεχταριστών φταίει που δεν ακολουθήσαμε στην αυτοδιοίκηση το μοντέλο της Καλαμάτας" (αριστερός επικεφαλής πασόκων και δεξιών). 


Δεν καταλαβαίνω λοιπόν την άποψη περί επιστροφής στην Κεντροαριστερά , ή στην Κεντροαριστεροδεξιά. 
Αυτές οι απόψεις έχουν ηττηθεί. Όχι μόνο στα όργανα, αλλά από ιδρύσεως ΣΥΡΙΖΑ 2004.
(Για να μην πω από το 1914 και φανώ σεχταριστής
  )

Ελληνική δικαιοσύνη: Ό,τι χολεριασμένο και άρρωστο…

0648d0ae58114b0282069eab88759421-d79gsre

«Η αστυνομία», είπε κάποτε ο Μάνος Χατζιδάκις έφτασε «να εκπροσωπεί ό,τι χολεριασμένο και άρρωστο κρύβει μέσα του ο άνθρωπος – για να προστατέψει μ’ έναν ακάθαρτο μανδύα τις έννοιες έθνος, πατρίδα, σπίτι, εκκλησία, κράτος και οικογένεια. Έννοιες ιερές, που έγιναν πανάθλιες απ’ όσους ανέλαβαν με αυθαιρεσία ανάξια να τις φρουρήσουν».
Ήρθε η στιγμή, νομίζω, στη θέση των αστυνομικών να προσθέσουμε και τους Έλληνες δικαστές.
Ελάχιστες επαγγελματικές ομάδες στην Ελλάδα έχουν επιδείξει τα τελευταία χρόνια μεγαλύτερη αναλγησία στον ανθρώπινο πόνο, τόση αδιαφορία για το πνεύμα (αν όχι και για το γράμμα) των νόμων και λιγότερο σεβασμό σε έννοιες όπως ελευθερία και δημοκρατία.
Η απόφαση εναντίον των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, που λαμβάνεται με μόνο γνώμονα το συμφέρον υπεργολαβικών εταιρειών που θα ζημιώσουν το ελληνικό δημόσιο χρησιμοποιώντας εργαζόμενους-σκλάβους, είναι μόνο η κορυφή στο παγόβουνο.
Αυτό το βαθιά αντιδραστικό και ελεγχόμενο από την εκάστοτε κυβέρνηση σώμα ευθύνεται μεταξύ άλλων για την άνοδο του ναζισμού στην Ελλάδα και την καταπάτηση στοιχειωδών δημοκρατικών ελευθεριών.
Πόσοι θυμούνται ότι τα τελευταία χρόνια (πριν η ΝΔ επιχειρήσει να βάλει ένα φρένο στην εκλογική άνοδο του «αδελφού κόμματος» της Χρυσής Αυγής) δεν είχε ασκηθεί ούτε μια δίωξη για ρατσιστικά εγκλήματα ενώ διαδηλωτές, απεργοί και ύποπτοι τρομοκρατικών επιθέσεων περνούσαν μήνες ή χρόνια στη φυλακή κατά παράβαση κάθε σχετικής νομοθεσίας.
Πόσοι θυμούνται την παλιότερη δικαστική υπόθεση της Βέροιας, όπου δικαστήριο αθώωσε επτά από τα οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής για την επίθεση σε καφενείο ενώ καταδίκασε το θύμα της επίθεσης.
Η Ελλάδα θυμίζει τα τελευταία χρόνια της δημοκρατίας της Βαϊμάρης, όπου οι δικαστικές αποφάσεις λαμβάνονται με αμιγώς φρονηματικά κριτήρια και οδηγούσαν σχεδόν πάντα σε αθώωση των ταγμάτων εφόδου του Χίτλερ και εξοντωτική τιμωρία των δυνάμεων της Αριστεράς που προσπαθούσαν να αναχαιτίσουν την άνοδο του φασισμού.
Ο ελληνικός νεοναζισμός είναι τέκνο και της ελληνικής δικαιοσύνης.
Δεν συζητάμε φυσικά για τα εργασιακά θέματα. Έχετε δοκιμάσει να οδηγήσετε εφοπλιστή σε δικαστήριο στον Πειραιά, για να αποδείξετε λόγου χάρη ότι δεν είναι σωστό να απολύει συνδικαλιστικούς εκπροσώπους ή ότι οφείλει να αποδίδει τις νόμιμες αποζημιώσεις στους απολυμένους υπαλλήλους του; Μην το δοκιμάσετε.
Οι μόνες δικαστικές αποφάσεις (ή μη αποφάσεις) που φτάνουν στα αυτιά μας σχετικά με εφοπλιστές είναι οι αθωώσεις, οι παραγραφές ή οι γελοίες ποινές που επιβάλλονται σε λαθρέμπορους πετρελαίου και άλλους στενούς συνεργάτες του εκάστοτε πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.
Η ελληνική δικαιοσύνη καταστρατηγεί ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 80 και το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της απεργίας καθώς το 95% των δικαστικών αποφάσεων κρίνει τις απεργίες παράνομες και καταχρηστικές (ημερίδα του ΔΣΑ 4.12.2003).
Όπως εξηγούσε και ο Δημήτρης Α. Τραυλός-Τζανετάτος, ομότιμος καθηγητής εργατικού δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, οι δικαστές είχαν πάρει τόση φόρα ώστε «υπήρξε δικαστική απόφαση που χαρακτήριζε την πρωτομαγιάτικη απεργία ως «παράνομη και καταχρηστική»(!)
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο αρεοπαγίτης Γ. Ρήγος έκανε λόγο για «φαρσοκωμωδία που εκθέτει ανεπανόρθωτα τη δικαιοσύνη» (Δίκη 2006, σ. 169) ο δε πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δ. Λινός χαρακτήρισε την απεργία ως το «πιο κακοποιημένο (προφανώς από τα δικαστήρια) δικαίωμα».
Στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης μας μαθαίνουν ότι δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε αποφάσεις δικαστηρίων. Πρόκειται φυσικά για έναν αστικό μύθο τον οποίο αφήνουν να διαιωνίζεται εδώ και χρόνια για προφανείς λόγους. Οι κρίνοντες θα πρέπει κάποτε να κριθούν και να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό για τις εγκληματικές αποφάσεις που έλαβαν σε βάρος του.
Ο αστυνομικός που χτύπησε καθαρίστρια στο κεφάλι με σιδερογροθιά δεν είναι ούτε καλύτερος ούτε χειρότερος από τον δικαστή του Αρείου Πάγου που απέρριψε τα αιτήματα των καθαριστριών. 
Είναι και οι δυο υπηρέτες του ίδιου συστήματος.
Θα αναρωτηθεί βέβαια κάποιος, είναι όλοι οι ανώτεροι «λειτουργοί» της Ελληνικής δικαιοσύνης τόσο επικίνδυνοι για την ελληνική κοινωνία; Προφανώς όχι. Ένα επαγγελματικό σώμα όμως, στο οποίο δεν υπάρχουν ενστάσεις από τη βάση για το πως λειτουργεί η κεφαλή, δεν δικαιούται δια να ομιλεί.
Και άλλωστε με τις εξαιρέσεις θα ασχολούμαστε τώρα;
Άρης Χατζηστεφάνου
http://info-war.gr/

Ψόφος στη ΝΕΡΙΤ...........

facebook

        

Eleni Konidari
·
"Μεγάλη αναταραχή επικράτησε χτες έξω από το υπουργείο οικονομικών: ένα μάτσο μαύρες μάγισσες κραδαίοντας σκουπόξυλα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που έντρομοι προσπαθούσαν να τις αποκρούσουν. Η επίθεση ήταν σφοδρή και οι άμοιροι αστυνομικοί ήσαν σίγουροι ότι οι υπερφυσικές δυνάμεις του κακού θα τους εξόντωναν. Αφού τους έκαναν του αλατιού, οι κακές μάγισσες καβάλησαν τα σκουπόξυλα και μετέβησαν στο νοσοκομείο, όπου μεταμορφώθηκαν σε τραυματίες, κατηγορώντας τους αστυνομικούς ότι τις χτύπησαν!!! Ο νέος υπουργός οικονομικών κ.Βεληγκίκας Χαρδαβέλας δήλωσε ότι είναι μεγαλόψυχος και δεν θα κυνηγήσει τις μάγισσες οι οποίες δεν είναι παρά απλά εκτελεστικά όργανα του Κακού, αλλά θα είναι αμείλικτος με τον εντολέα τους που δεν είναι άλλος από τη μυστικιστική οργάνωση "Far Left & Co" που έχει σαν σκοπό της την καταστροφή του κόσμου."
Από το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ


     

(@adiasistos):


''Καθαρίστριες κινήθηκαν κατά των ΜΑΤ'

ο τίτλος της ΝΕΡΙΤ. Η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται εξάλλου.Kostas Papadatis 

       


Τι είχαν τα ΜΑΤ για να προστατευθούν από την φοβερή επίθεση που εξαπέλυσαν οι καθαρίστριες ; ήταν σχεδόν άοπλοι ..... μόνο ασπίδες γκλόμπ και σιδερογροθιές... τα καημένα !!!


 

Giorgos Zacharakis
Αι ημέτεραι εθνικάι δυνάμεις ΤΡΟΙΚΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΑΤ, ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ κατατρόπωσαν τα αναρχικά στοιχεία των καθαριστριών. Το κράτος ενωμένο νίκησε. Η Πατρίς ενωμένη μπορει να μεγαλουργήσει. Η σημερινή νίκη αποτελεί σταθμό στην πορεία επιβολής του νόμου και της τάξης. Η σημερινή νίκη θα είναι η απαρχή ολοκληρωτικής επικράτησης της Τροικας και των αγορών (ντόπιων και Ξένων). Το παλιό κοινωνικό κρατος θα γρεμισθεί ολοκληρωτικά.