Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Να, γιατί τον έκανε σύμβουλο του, ο Θόδωρος.

 

Όποιος επιθυμεί την έξοδο της Ελλάδας από τον ευρωπαϊκό πυρήνα, την πτώχευση, την επιστροφή στη δραχμή, τη διεθνή απομόνωση της χώρας, τη δέσμευση των καταθέσεων, τη μείωση της αξίας της περιουσίας των πολιτών, την καταστροφή του τουρισμού μας, την πτώση του βιοτικού επιπέδου σε βαθμό που μόνο από διήγηση των παππούδων και των γιαγιάδων μας γνωρίζουν οι σημερινές γενιές, την επικράτηση υποχωρητικών απόψεων στα εθνικά μας θέματα και τους λαθρομετανάστες να γίνουν αφέντες στη χώρα μας, μπορεί να ψηφίσει το ΣΥΡΙΖΑ.


Οι εκλογές του 2009 χαρακτηρίστηκαν από το απατηλό «λεφτά υπάρχουν». Το σημερινό «λεφτά υπάρχουν στο πολλαπλάσιο» που διαλαλεί ο Α.Τσίπρας, είναι πολύ πιο απατηλό αλλά και πολύ πιο ανέντιμο, αφού πλέον υπάρχει η εμπειρία του παθήματος που μεσολάβησε για το λαό και τη χώρα αλλά και οι οικονομικές και άλλες συνθήκες είναι γνωστό ότι είναι πολύ χειρότερες. Είμαι αισιόδοξος ότι αυτή τη φορά οι πολίτες δεν θα ακούσουν το νέο εκπρόσωπο του εύκολου λαϊκισμού. Αντιθέτως, θα δώσουν τη δυνατότητα στον Α. Σαμαρά να εφαρμόσει όσα έχει πει για την ανάπτυξη, μια ολοκληρωμένη πολιτική που θα οδηγήσει στην εθνική, κοινωνική, οικονομική, πολιτική και πολιτιστική μας επανεκκίνηση. Για να επιτευχθούν αυτά, χρειάζεται μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας που θα μπορεί να αξιοποιηθεί σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο με σκοπό την προάσπιση των δικαίων του λαού και της χώρας, την επιτυχή επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, την ενδυνάμωση της κοινωνίας, την αναγέννηση της πατρίδας μας.

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012


Οι δύο επιλογές στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 

Άρθρο του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ - ΤΖΑΚΗ - Δικηγόρου 

http://kefalonianews.gr/

Να, γιατί τον έκανε σύμβουλο του, ο Θόδωρος.

Το βιογραφικό του  μας  έστειλε ο Γερ. Παναγιωτάτος – Τζάκης μιας και ρωτήσαμε στις ΑΣΤΟΧΙΕΣ τι είδους συμβουλές θα δίνει στον Περιφερειάρχη κ. Θ. Γαλιατσάτο. Όπως μας είπε οι απορίες μας θα επιλυθούν πλήρως.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ – ΤΖΑΚΗΣ
Δικηγόρος, Επικοινωνιολόγος
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
-Γεννήθηκε το 1976. Πέρασε τα χρόνια του Γυμνασίου και της Α΄ Λυκείου στο Αργοστόλι και ολοκλήρωσε το Λύκειο στην Αθήνα (41ο) με «Άριστα».
-Έχει τέσσερα πανεπιστημιακά πτυχία:
1) Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στην Κοινωνιολογία του Δικαίου, με «Άριστα», Τομέας Ιστορίας και Θεωρίας του Δικαίου, Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2012).
Τίτλος διπλωματικής εργασίας: «Η κτήση, διατήρηση και αλλαγή επωνύμου στο ελληνικό δίκαιο, υπό την κριτική ματιά της Κοινωνιολογίας του Δικαίου».
2) Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στο Αστικό Δίκαιο, με «Άριστα», Τομέας Α΄ Ιδιωτικού Δικαίου, Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2009).
Τίτλος διπλωματικής εργασίας: «Η προστασία του ιδιωτικού βίου των δημοσίων προσώπων έναντι των μέσων μαζικής ενημέρωσης στο ελληνικό δίκαιο, υπό την επίδραση και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου».
3) Πτυχίο Τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2005).
4) Πτυχίο του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Ε.Μ.Μ.Ε.) του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών (1998).
Τίτλος διπλωματικής εργασίας: «Νέα κοινωνικά κινήματα και πολιτική συμμετοχή».
-Πραγματοποίησε τη δικηγορική του άσκηση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, 2005 – 2006) και έκτοτε ασκεί το δικηγορικό λειτούργημα.
-Διετέλεσε ειδ. συνεργάτης – νομικός σύμβουλοςτου Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Πέτρου Αλιβιζάτου (11/2011 – 5/2012).
– Πέρασε πρώτος στις κατατακτήριες εξετάσεις του Τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1999).
– Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Στρατό Ξηράς (Πεζικό, 2000-2001).
– Εκπροσώπησε το Πάντειο Πανεπιστήμιο σε πανευρωπαϊκά συνέδρια φοιτητών Επικοινωνίας – Δημοσιογραφίας στο εξωτερικό (1997 & 1998) και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο, πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» (1998).
– Είναι απόφοιτος τριών ξένων γλωσσών:
-Αγγλικής (Cambridge Proficiency, 1993)
-Ιταλικής (Palso Superiore, 1993 και Dante Alighieri di Roma Superiore, 1994)
-Ισπανικής (Salamanca DELE Superior, 1997)
-Είναι κάτοχος Ειδικού Διπλώματος «Αγγλικής Νομικής Ορολογίας» από το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Αθηνών (2005), με Άριστα.
-Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια, ημερίδες και διαλέξεις για νομικά ζητήματα που άπτονται αρκετών κλάδων του Δικαίου και έχει εκπονήσει αρκετές επιστημονικές εργασίες στο πλαίσιο των νομικών του σπουδών.
-Έχει διατελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κοινωνικού Κινήματος (ΔΗΚΚΙ) και Αναπληρωτής Γραμματέας της Νεολαίας ΔΗΚΚΙ (1996-2000).
-Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιώς, επί δύο θητείες (2004-2006 & 2006-2008).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου