Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Μπράβο στον ελληναρά κωλοπαιδαρά που της άρπαξε τον σταυρό. Να τον χαίρετε η οικογένεια του!!

Απελπισμένη γυναίκα πιάνει τον σταυρό στην Ρόδο.Εκπληκτικό βίντεο για όσους ακόμη τους στηρίζουν
Μια γυναίκα με ετοιμοθάνατο άνδρα καρκινοπαθή που δεν έχει ούτε τα λεφτά να τον κηδέψει βούτηξε και έπιασε το σταυρό στη Ρόδο. Παρότι έκανε εκκλήσεις στους τοπικούς άρχοντες για βοήθεια κανείς δεν της συμπαραστάθηκε γεγονός που την ανάγκασε στο να κάνει αυτή την πράξη και να περάσει το μήνυμα της.

''Είμαι μητέρα 5 παιδιών άνεργων και σπουδαστών ενώ ο άντρας μου είναι στην Αθήνα ετοιμοθάνατος και δεν έχω χρήματα όχι να τον κηδέψω αλλά να τον κατεβάσω στη Ρόδο'' φωνάζει αγανακτισμένη μπροστά στους ταγούς του νησιού, που βρισκόταν στην εξέδρα, βρεγμένη αφού βούτηξε με τα ρούχα και κατάφερε να πιάσει τον σταυρό πρώτη.

Ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος θα της τον δώσει δικαιωματικά προς το μαρτύριο που περνάει και η ίδια θα φωνάξει ζήτω μέσα από τη ψυχή της ζήτω οι φτωχοί ζήτω η Ελλάδα ειρωνευόμενη αυτούς που για να την αποφύγουν την επέπλητταν για το ότι γέννησε 5 παιδιά.
     
Μπράβο στον ελληναρά κωλοπαιδαρά που της άρπαξε τον σταυρό.


Να τον χαίρετε η οικογένεια του!!

Όσο για τα τοπικά αρχοντοσιχάματα τους εύχομαι να σηκώσουν και αυτά τον σταυρό του μαρτυρίου της Ελληνίδας.

 

Μαυρίστε τους!!!!!!!!!!!!!
 http://anemosantistasis.blogspot.gr/
                         

βαπτίζει "υποψήφιους δημάρχους" ο ΞΕΝΟΦΏΝΤΑΣ

    
 Τελειομανής, αμερόληπτος, προοδευτικός, αμετακίνητος στις θέσεις του, το πρώτο όνομα της τοπικής δημοσιογραφίας μας αποκαλύπτει....
Διακριτική υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

Οι αντιδράσεις αυτές φαίνεται πως είναι λιγότερες έως και μηδενικές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ στο όνομα του Θανάση Αυγερινού, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει την πολιτική ζωή του τόπου κατά το παρελθόν. Ο επιφανής δικηγόρος φαίνεται να έχει την στήριξη τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και ενός μεγάλου κομμάτι του ΠΑΣΟΚ (στην Κεφαλονιά υπάρχει ακόμη ΠΑΣΟΚ), ενώ έχει και την ανοχή όλων εκείνων των στελεχών και απλών ψηφοφόρων που θέλουν να απεγκλωβιστούν από το φαινόμενο Μιχαλάτος ή από το παλιό και φθαρμένο που ακούει στο όνομα Φόρτες ή Παρίσης. Η πρόταση στον κ. Αυγερινό είχε γίνει πριν από κάποιους μήνες, αλλά τότε είχε απαντήσει αρνητικά. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες η πρόταση έγινε ξανά λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, απάντηση δεν δόθηκε, αλλά ανεξάρτητοι κύκλοι πιστεύουν πως αυτή τη φορά ο Θανάσης Αυγερινός θα πει το «ναι» και θα ηγηθεί ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου με την διακριτική υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του Θόδωρου Γαλιατσάτου προσωπικά.
Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος