Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Να ειπωθεί όλη η αλήθεια στον λαό! Του Ρούντι Ρινάλντι



Πρώτο βήμα μιας αναγκαίας αλλαγής γραμμής

Ζούμε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές ως χώρα και ως δημοκρατικό, προοδευτικό εγχείρημα στο χώρο της Ευρώπης. Τα γεράκια της ευρωκρατίας προωθούν μεθοδικά το στραγγαλισμό μας, έχοντας στήσει παγιδεύσεις με δύο καθαρούς στόχους:

α) Την πλήρη ακύρωση του εγχειρήματος και άρα την άμεση παλινόρθωση του δανειακού/μνημονιακού καθεστώτος μέσω μιας μετατόπισης μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ, που θα τον εξανάγκαζε σε πλήρη ματαίωση όλων των εξαγγελιών του και την εκβιαστική συνεργασία του με άλλες μνημονιακές δυνάμεις (Ποτάμι, Καραμανλική Ν.Δ., κάποια εκδοχή ΠΑΣΟΚ, τεχνοκράτες τραπεζών κ.λπ.).

β) Την άμεση πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και συνεπώς την επιβεβαίωση

Κάθαρση, όχι μαλακίες......



*ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ* Ώπα, γράψε λάθος. *ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ* Στα μαλακά ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Προτείνω να αναρτούνται μαζί με τις δικαστικές αποφάσεις και τα ονόματα,φώτο και διευθύνσεις των δικαστών για να τους συγχαίρουμε

Μήπως τελικά πρέπει να το ξανασκεφτεί ο Τσίπρας που ζητά να μας δώσουν τον Χριστοφοράκο για να τον δικάσει η ελληνική δικαιοσύνη.
Το πιο πιθανό να του πληρώσουμε και αποζημιώση


Τα μάθατε Γρεκοί! Δικάστηκε λέει για πλημέλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η Αμαρτωλή οικογένεια Παπακωνσταντίνου Διερμηνείς των Ναζί 1941-1945..

Αυτό θα πει... κάθαρση - Λάδι και ο Παπακωνσταντίνου - Κάποιος κουλουράς θα την πληρώσει πάλι

Ένας Γιώργος @ggkriniaris
ενοχος ο Παπακωνσταντινου για νόθευση λίστας σε βαθμό πλημμεληματος... θα γραψει 100 φορες σε κολλα αναφορας ¨δεν θα το ξανακανω" κ τελος


Οταν υπαρχει τοσο χρημα η Δικαιοσυνη λειτουργει αψογα προς... οφελος σου!

Σήμερα:
-5.000 ευρώ πρόστιμο σε μια γυναίκα άνεργη 5 χρόνια επειδή πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια ....
-Αθώος ο Παπακωνσταντίνου με 5 χρόνια εξαγοράσιμη ποινή....

Τόση ντροπή .........

Αθωος ο τσαρος,βρε τι δικαιοσυνη εχουμε,φτου ΣΑΣ φτου ΣΑΣ,μη σας βασκανω...!!!
Εσυ λαλακα Ελληνα μη ξεχασεις τις 100 δοσεις, θα σου κανει ελεγχο η Βαλαβανη και αλιμονο σου....!


ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.

Andreas 
Αφού είναι πλημμέλημα η διαγραφή στοιχείων για είσπραξη χιλιάδων ευρώ σε φόρους, δεν καταλαβαίνουμε γιατί κυνηγάνε τόσο κόσμο για χρέη λίγων χιλιάδων ευρώ....Η απάντηση είναι, ότι δε λέγονται όλοι ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Που θα είναι ο Παπακωνσταντίνου αυριο -->>>

 


ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΓΑΜΙΟΛΗΣ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Όλα καλά. Αθωώθηκε.

Πρόσκληση της Βουλευτή Α. Θεοπεφτάτου και του Αν.Υπουργό Υποδομών,για συγκέντρωση στο Ληξούρι

Ανοικτή πρόσκληση

     



Η Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χ. Σπίρτζης, σας προσκαλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση-ενημέρωση με θέμα τις διαδικασίες για την αποκατάσταση των επιπτώσεων των καταστροφικών σεισμών του 2014.
Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Α.Τ.Ε.Ι. Ι.Ν. στο Ληξούρι, την Τετάρτη 25/3/15, στις 6.00μ.μ..

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης
  

Εναλλακτικό σχέδιο για τη ρήξη ή τρίτο μνημόνιο!

Αναδημοσίευση από Rproject Πάνος Κοσμάς 
Οι "μέσα" και οι "έξω", η στάση πληρωμών, το νόμισμα και οι τράπεζες.
           

Υπάρχουν συγκυρίες στην ταξική πάλη που τα δευτερεύοντα και τα ανούσια υποχωρούν ή εξαφανίζονται και όλα συμπυκνώνονται σε ένα, κυρίαρχο δίλημμα, από του οποίου την απάντηση εξαρτώνται τα πάντα. Όταν τα πολιτικά επίδικα συμπυκνώνονται με τέτοιο τρόπο σε ένα, κυρίαρχο δίλημμα, τότε και ο πολιτικός χρόνος συμπυκνώνεται τρομακτικά. Τότε δεν είναι μόνο το δίλημμα καθαρό, είναι και ο καταναγκασμός του χρόνου πολύ μεγάλος. Τότε ισχύει το "χθες ήταν νωρίς, αύριο θα είναι αργά", καθώς η κατεύθυνση των εξελίξεων, ίσως μάλιστα και ο ίδιος ο αγώνας συνολικά, κρίνεται σε σύντομο χρόνο - οι μέρες μετρούν για βδομάδες, οι βδομάδες για μήνες και οι μήνες για χρόνια. Σε μια τέτοια ακριβώς συγκυρία βρισκόμαστε σήμερα, κάτι λιγότερο από 50 μέρες ύστερα από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καθώς στον ορίζοντα της πολιτικής πάλης προβάλλει το δίλημμα "Ρήξη ή πλήρης υποταγή και συντριβή".




Φυσικά, δεν συμπυκνώνεται για όλους με αυτό τον τρόπο το νόημα της πάλης, καθώς -όπως μπάντα σε ανάλογες ιστορικές συγκυρίες- υπάρχουν και αυτοί που, αυταπατώμενοι ή απλώς αποξενωμένοι από τα ιδεολογικοπολιτικά εργαλεία διαχείρισης καταστάσεων ρήξης, ελπίζουν