Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ο Χατζηνικολάου μιλάει για δραχμή με Σαμαρά! Λαγός;;



Σε άρθρο του, στο Blog του, enikos.gr, με τίτλο "Ως εδώ και μη παρέκει!", αφού αβαντάρει Σαμαρά, λέγοντας ότι πήγε καλά η επίσκεψη στις ΗΠΑ, όπως και ότι "τρέχει" τους υπουργούς του για να μας αποτελειώσουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου, στο τέλος του άρθρου πετάει την "βόμβα'.

Στο τέλος του άρθρου, γράφει "Απαιτείται να υπάρξει επιτέλους οριστική, αξιόπιστη, συνολική λύση στο ελληνικό πρόβλημα. Και αυτή θα επιτευχθεί μόνο αν ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση διαπραγματευθούν γενναία και αποφασιστικά με τους Γερμανούς.

Για να το κάνουν, όμως, αυτό απαιτείται να έχουν προαποφασίσει ότι αν και αυτή τη φορά το Βερολίνο αρνηθεί τα αυτονόητα, αν επιμείνει να μας κρατά δεμένους στο άρμα του με συνεχή, εναλλασσόμενα μνημόνια, θα αλλάξουμε ρότα.

Θα χαράξουμε νέα πορεία, στηριγμένοι στις δικές μας δυνάμεις, με εθνικό σχέδιο, μακριά και έξω από τα νέα μνημόνια της πολυετούς υποτέλειας που σχεδιάζουν για μας... Ως εδώ και μη παρέκει!"

Και επειδή το Βερολίνο έχει ξεκαθαρίσει την θέση του, πράγμα που κάνει ότι αγνοεί ο κ. Χατζηνικολάου, ότι το κούρεμα να το ξεχάσουμε, βάση του άρθρου, καλείται ο Σαμαράς να μας πάει στην δραχμή!

Και Δραχμή και Σαμαράς, δεν γίνεται κ. Χατζηνικολάου......Αυτοί που επένδυσαν στον "φόβο της Δραχμής", για να εξαθλιώσουν ένα ολόκληρο λαό, όταν έρθει η Δραχμή ή θα πρέπει να μεταναστεύσουν ή να μετεγκατασταθούν μόνιμα στον Κορυδαλλό.

Όχι για την Δραχμή, αλλά για την καταστροφή που προκάλεσαν, με τόσα συνεχή ψεύδη, και υποθηκεύοντας το μέλλον αυτού του τόπου!

Άνεμος Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου